Szállítás

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Személyes átvétel telephelyünkön illetve a "Megjelenéseink" menüpontban felsorolt helyszínek egyikén előzetes egyeztetés után.
A személyes átvételnél nincs szállítási költség.

Futárral történő szállítás:
Webáruházunk megrendeléseit a DPD Futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A megrendelt terméket és a csomag szállítási költségét a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

Postai szállítás utánvéttel:
A megrendelt terméket és a csomag szállítási költségét a csomag átvételekor a postásnak kell kifizetni.

Postai szállítás előre utalás után:
Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb. Ebben az esetben a postásnak nem kell fizetni semmit.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.
A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár/postás előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak!
Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!